Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Στον ΑΓΣΙ WBC η Αναστασία Κωνσταντάρα

Στον ΑΓΣΙ WBC θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η νεαρή guard Αναστασία Κωνσταντάρα (16 ετών, 1.72 ύψος, combo guard). Η Κωνσταντάρα προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα WBC όντας μέλος της ομάδας Κορασίδων που είχε συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2023 ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και στην Α1 Γυναικών.

Η σχετική ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας την αθλήτρια Αναστασία Κωνσταντάρα.

Η 16χρονη αθλήτρια έχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται ως play maker/guard.
Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 8 ετών και 12 ετών συμμετείχε σε πρωτάθλημα νεανίδων με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Το ταλέντο, η αγάπη για το άθλημα και η προσήλωση της στην δουλειά την έφεραν ως προεπιλογή σε κλιμάκια εθνικών ομάδων και σε τελική φάση πανελληνίου κορασίδων με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια χρονιά 2023-24 σε ηλικία 15 ετών έλαβε μέρος στο Final Four των ενώσεων με την μικτή Βορρά και στο Rising Stars με την μικτή κορασίδων. Έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και στην Α1 Γυναικών με την ομάδα του ΠΑΣ.

Με στόχο την εξέλιξή της και όπλο την σκληρή δουλειά και την συμπαράστασή μας η Αναστασία επέλεξε την ομάδα μας και τον υπεύθυνο ανάπτυξης αθλητριών κ. Σιαμέτη Γιώργο με τους συνεργάτες του.

Αναστασία καλώς ήρθες. Να έχουμε μία υπέροχη χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου