Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Vikos Φalcons: Williams αντί Manojlovic στο ρόστερ με κάθε επισημότητα

Σε αλλαγή ξένου προχώρησαν οι Vikos Φalcons καθώς τη θέση του Nemanja Manojlovic στο ρόστερ της ομάδας έχει πάρει ο Αμερικανός combo guard, Isaiah Williams, ο οποίος φυσικά έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη Τετάρτη στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας. 

Ο Αμερικανός αθλητής αγωνίζεται στις θέσεις "1' και "2", έχει ύψος 1.88 και είναι 29 ετών. Είναι απόφοιτος του Georgia State University έχοντας με τους Georgia State Panthers 55 αγώνες με 8.3 πόντους, 2.1 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ. Στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαριάς, της Ουκρανίας, της Πολωνίας και πρόσφατα της Ρουμανίας (2023-24) όπου με τη φανέλα της Valcea μέτρησε 12.9 πόντους (41.5 % τρίποντο, 80.4% βολές) και 3.7 ασίστ. Το καλοκαίρι έκανε και ένα μικρό πέρασμα από τη Δομινικανή Δημοκρατία αγωνιζόμενος για 2 παιχνίδια στην Marineros de Puerto Plata έχοντας 14.5 πόντους και 6.0 ασίστ. 

Η γιαννιώτικη ομάδα ευχαρίστησε τον Manojlovic για την προσφορά του στη σύντομη είναι η αλήθεια θητεία του με τα χρώματα των Vikos Φalcons.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου