Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

National League 2 (1ος όμιλος): Με στόχο το ιδανικό ξεκίνημα στις έδρες τους Α.Ε.Δ.Π.-Πηγές Κωστηλάτας και Νικόπολη Πρέβεζας

Με δύο εκπροσώπους της ΕΣΚΑΒΔΕ, τη Δόξα Πύρρου Άρτας-Πηγές Κωστηλάτας και τη Νικόπολη Πρέβεζας, ξεκινά σήμερα το απόγευμα η δράση στον 1ο όμιλο της National League 2 που αναμένεται και φέτος να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή έχει μπροστά της η Δόξα Πύρρου Άρτας-Πηγές Κωστηλάτας θέλοντας με την υποστήριξη του κόσμου να ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν κάθως στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει. 

Η Νικόπολη Πρέβεζας εκκινεί επίσης από το γήπεδό της υποδεχόμενη τους Γαργαλιάνους, ομάδα με φιλοδοξίες η οποία μάλιστα πέρυσι είχε βρεθεί στα playoff. Οι παίκτες του Σπύρου Πολίτη θέλουν τον κόσμο της πόλης στο πλευρό τους ώστε να μπουν με το "δεξί" στη σεζόν.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας ο Αστέρας Τέμενης αντιμετωπίζει την Αχαγιά 82΄, ο Γλαύκος Έσπερος υποδέχεται τον Α.Ο. Αχαΐας η Γαλήνη, ο Ν.Ο. Σαρωνίδας τον Πήγασο Θηρέας και ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου την Καλαμάτα 1980.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 17:00

Δόξα Πύρρου Άρτας-Παναχαϊκή

Νικόπολη Πρέβεζας-Γαργαλιάνοι

Αστέρας Τέμενης-Αχαγιά 82΄

Γλαύκος Έσπερος-Α.Ο. Αχαΐας η Γαλήνη

Ν.Ο. Σαρωνίδας-Πήγασος Θηρέας

Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Καλαμάτα 1980

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου