Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Elite League: Στην Αθήνα για την πρεμιέρα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας οι Vikos Φalcons

Η αναμονή για την έναρξη της φετινής Elite League φτάνει στο τέλος καθώς αύριο το απόγευμα ξεκινά η σεζόν 2024-2025 με την 1η αγωνιστική.

Πρεμιέρα στην κατηγορία εκτός έδρας θα πραγματοποιήσουν οι Vikos Φalcons φιλοξενούμενοι από τον Πρωτέα Βούλας ο οποίος είναι επίσης νεοφώτιστος. Η αθηναϊκή ομάδα ανέβηκε φέτος στην κατηγορία αποκτώντας, μεταξύ άλλων, τον Διονύση Τάταρη που πέρυσι αγωνίστηκε στους Vikos Φalcons. Οι Γιαννιώτες θα προσπαθήσουν να μπουν με το "δεξί" στη σεζόν με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας "Γεώργιος Γεννηματάς". 

Ο Ηλίας Μούτσιος μιλώντας στο site της Elite League ενόψει του αγώνα τόνισε: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όλα τα παιχνίδια φέτος θα είναι δύσκολα. Θα προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις να βρούμε ρυθμό γιατί η προετοιμασία μας είχε πολλές δυσκολίες. Εύχομαι σε όλους τους παίχτες, τα επιτελεία, σε όλες τις ομάδες υγεία και καλή σεζόν».

Όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο πλην ενός. Το πρόγραμμα ανοίγει στις 16:00 ο αγώνας του Ψυχικού με την Ελευθερούπολη. Στις 17:00 ο Κόροιβος Αμαλιάδας θα υποδεχθεί τον Παπάγου, ο Πανερυθραϊκός τη Μεγαρίδα, η Νήαρ Ηστ την Α.Ο. Μυκόνου και ο Α.Ο. Τρίκαλα Basket τη Χ.Α.Ν.Θ. Στο μοναδικό κυριακάτικο ματς ο Ερμής Σχηματαρίου θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο Λαμίας.

Ο αγώνας του Ηρακλή με τη Δόξα Λευκάδας αναβάλλεται όπως αποφασίστηκε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Διοργανώσεων της ΕΟΚ. 


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Ψυχικό-Ελευθερούπολη (16:00 Action 24)

Πρωτέας Βούλας-Vikos Φalcons (16:30 live streaming)

Κόροιβος Αμαλιάδας-Παπάγου (17:00 live streaming)

Πανερυθραϊκός-Μεγαρίδα (17:00 live streaming)

Νήαρ Ηστ-Α.Ο. Μυκόνου (17:00 live streaming)

Α.Ο. Τρίκαλα Basket-Χ.Α.Ν.Θ. (17:00 live streaming)

Ηρακλής-Δόξα Λευκάδας (αναβολή)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 

Ερμής Σχηματαρίου-Έσπερος Λαμίας (17:00 live streaming)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου