Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Α.Ε.Δ.Π. Άρτας-Πηγές Κωστηλάτας: Γιώργος Σακκάς, Κώστας Μάνθας, Ντίνος Σταυρόπουλος, Χρήστος Μπάλλας δίνουν το σύνθημα για μία επιτυχημένη σεζόν

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, ο πρόεδρος της Δόξας Πύρρου Άρτας-Πηγές Κωστηλάτας, Γιώργος Σακκάς, ο general manager, Ντίνος Σταυρόπουλος, ο head coach, Κώστας Μάνθας, και ο αρχηγός, Χρήστος Μπάλλας, μίλησαν για το μεγάλο στόχο της ομάδας που είναι να πρωταγωνιστήσει στον 1ο όμιλο της National League 2 φτάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο πρόεδρος, Γιώργος Σακκάς, τόνισε χαρακτηριστικά: "Θέλω να σας καλησπερίσω όλους και να σας ευχαριστήσω για την αποψινή σας παρουσία στο χώρο αυτό για την εκδήλωση της ομάδος. Εγώ θα πω δύο πράγματα διοικητικά, η ομάδα πλέον όπως βλέπετε καθιερώνεται στις εθνικές κατηγορίες και είναι το σήμα κατατεθέν του νομού Άρτας. Η φήμη της έχει φθάσει πολύ μακριά, φέτος ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προσπάθεια, στελεχώσαμε με αρκετούς παίκτες και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και το σταφ. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε για άλλη μία χρονιά, να φτάσουμε πολύ ψηλά και αν καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, χορηγούς, περιφερειακή ενότητα, Δήμο Αρταίων, βουλευτές και όσους συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι με την απλή αγορά ενός εισιτηρίου στηρίζουν και βοηθάνε αυτή την ομάδα γιατί ό,τι κάνουμε εμείς το κάνουμε για την πόλη μας. Μάλιστα, μία ευχάριστη έκπληξη που επιφύλλασαν φέτος οι παίκτες μας είναι ότι από το πρώτο φιλικό και το πρώτο "ζντο" φώναξαν δυνατά "Άρτα" και θέλω να πω πάμε όλοι μαζί για την Άρτα μας".  

Στη συνέχεια ο προπονητής, Κώστας Μάνθας, υπογράμμισε: "Καλησπέρα και από εμένα, ευχαριστούμε που βρίσκεστε εδώ σήμερα. Σε λίγες μέρες ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν, ο στόχος της ομάδας είναι υψηλός, όπως και πέρυσι, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα, καταρχήν με την είσοδο στα playoff και από εκεί και πέρα βήμα-βήμα, αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση η ομάδα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και αν είναι δυνατόν να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου που είναι το πρωτάθλημα, Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο γι' αυτό δουλεύουμε από τις 20 Αυγούστου καθημερινά στο γήπεδο, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύουμε ότι στο τέλος της χρονιάς και με την βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο general manager, Ντίνος Σταυρόπουλος, πήρε στη συνέχεια το λόγο αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Καλησπέρας σας, ευχαριστούμε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα μαζί μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς γιατί λίγο πολύ και εσείς "παίζετε μπάλα" εκτός τεσσάρων γραμμών και μας βοηθάτε σε αυτό το δύσκολο έργο. Εγώ θέλω να πω ότι η ομάδα μας αν και πρωτοεμφανιζόμενη πέρυσι πρωταγωνίστησε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, σώθηκε πολύ εύκολα και διεκδίκησε το κάτι παραπάνω. Στόχος μας φέτος μαζί με τον coach είναι η ομάδα μας να είναι και πάλι σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και γιατί όχι να κάνουμε άλλη μία εκδήλωση στο τέλος της χρονιάς και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Πραγματικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου της Άρτας γιατί κάνουμε μία προσπάθεια να φτάσουμε το αρτινό μπάσκετ ακόμα πιο πάνω και να ακουστεί το όνομα της πόλης σε όλη την Ελλάδα. Τέλος, θα θέλαμε να φέρουμε όλα τα νέα παιδιά, τη νεολαία, στα γήπεδα, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να είναι μαζί μας"

Ο αρχηγός, Χρήστος Μπάλλας, που για 4η σεζόν θα φορά τη φανέλα της Δόξας Πύρρου Άρτας ανέφερε: "Καλησπέρα και από εμένα, ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη, είτε οικονομική είτε σε οποιοδήποτε άλλο τομέα. Είμαι 4η χρονιά στην ομάδα και είναι χαρά μου που είμαι φέτος αρχηγός. Εμείς είμαστε εδώ με τους συμπαίκτες μου για να τα δώσουμε όλα, να δουλέψουμε υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και ο στόχος, όπως πάντα με αυτή την προσπάθεια, από τη διοίκηση και τον κόσμο της Άρτας είναι υψηλός. Μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, να ανέβουμε μία κατηγορία και να δώσουμε κάτι παραπάνω στην πόλη. Εγώ από τη μεριά μου θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο της Άρτας να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο, να προσπαθήσει να γεμίσει το γήπεδο για να μπορούμε και εμείς να του το ανταποδώσουμε εντός τεσσάρων γραμμών. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα θέμα με το γήπεδο, ότι είναι σχετικά μακριά, αλλά αυτό που θα παρουσιάσουμε φέτος θα είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό μας στάνταρ και πιστεύω ότι θα έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος κάτι που θέλουμε πάρα πολύ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου