Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ανακοίνωσε το νεαρό Παπούλια ο Λέων Μεσολογγίου

Ο Λέων Μεσολογγίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Γιώργου Παπούλια ο οποίος αναμένεται να στελεχώσει τόσο την ανδρική όσο και την εφηβική ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

🏀 Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του παίχτη Γιώργου Παπούλια 

🏀 Ο Γιώργος Παπούλιας γεννηθείς το 2007 με ύψος 1,90  πρόκειται να στελεχώσει την εφηβική ομάδα αλλά και το τμήμα ανδρών μπάσκετ του ΛΕΩΝ ενόψει της νέας χρονιάς.

🏀 Πρόκειται για έναν πολυτάλαντο αθλητή ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΙΟΛΟ ΑΓΥΙΑΣ καθώς και στον ΠΑΣ ΝΑΥΑΠΑΚΤΟΥ, ο οποίος έρχεται να πλαισιώσει την ομάδα του Σωτήρη Φαράντου και να πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα Εφήβων και Ανδρών της νέας χρονιάς.

❗️Η βασική επιδίωξη του coach Φαράντου να δημιουργήσει ένα αθλητικό, νεανικό και πολυτάλαντο σύνολο βρίσκει έδαφος και σε γειτονικές πόλεις αφού η περσινή επιτυχία του εφηβικού τμήματος, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ, δημιούργησε προσδοκίες όχι αδίκως.

‼️ Το σύνολο που ετοιμάζει ο coach Φαράντος φαίνεται να έχει τις περγαμηνές να αφήσει άριστες εντυπώσεις αλλά και να προσφέρει αθλητικές συγκινήσεις σε όλο το φίλαθλο κοινό της περιοχής.

🏀 Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Παπούλια στην οικογένεια του ΛΕΩΝ και του ευχόμαστε να είναι υγιής οδηγώντας την ομάδα και το Σύλλογο σε νέες επιτυχίες.

🙏🏻 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς του Γιώργου που μας εμπιστεύτηκαν αλλά και στη διοίκηση του ΑΙΟΛΟΥ ΑΓΥΙΑ για τη συνεργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου