Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Στον Έσπερο Λαμίας ο Ανδρέας Τσουμάνης

Στον Έσπερο Λαμίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιαννιώτης forward, Ανδρέας Τσουμάνης, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Ο 23χρονος αθλητής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου όπου σε 8 συμμετοχές είχε 6.9 πόντους και 3.5 ριμπάουντ όμως είχε σταθεί άτυχος στο μέσο της χρονιάς όταν και τραυματίστηκε. Φέτος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στα παρκέ με τον Έσπερο Λαμίας εκεί όπου θα είναι συμπαίκτης, μεταξύ άλλων, με τον Θοδωρή Τσιλούλη ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στους Vikos Φalcons.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ  ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
 

Η Διοικούσα Επιτροπή  του ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ  τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) , ανακοινώνει την  συνεργασία με τον αθλητή  ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ.
 

Ο Ανδρέας  Τσουμάνης  γεννήθηκε το έτος 2001 ,έχει ύψος 2,03  και αγωνίζεται στην θέση του forward.
Αγωνίστηκε στην αθλητική του διαδρομή σε ομάδες της Α2 elite league του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  Β’ , του ΓΣ Ελευθερούπολης, στην Σαγραδο Κορασον της Ισπανίας και στον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.
Επιστρέφει στην ενεργό δράση  για την ομάδα μας, μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του, έτοιμος και αισιόδοξος για μια νέα καλή αγωνιστική χρονιά.
 

Οι αγωνιστικές εμπειρίες  του σε υψηλό επίπεδο, ο εξαιρετικός χαρακτήρας του, η διάθεσή  για διάκριση , αποτελούν τα εχέγγυα για μια αρμονική  και επιτυχημένη συνεργασία.
 

Καλώς όρισες ΑΝΔΡΕΑ στην οικογένεια του Εσπέρου Λαμίας και πάντα με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου