Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Δόξα Πύρρου Άρτας: Επισημοποίησε τη "βόμβα" με Πάτρα

Η Δόξα Πύρρου Άρτας ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου power forward/center Βασίλη Πάτρα σε μία κίνηση που δείχνει τις προθέσεις των Αρτινών να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το epirusbasket.gr οι δύο πλευρές βρισκόταν πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας και από σήμερα έγινε επίσημο ότι ο Τρικαλινός αθλητής θα φορά τη νέα σεζόν τη φανέλα της Δόξας Πύρρου Άρτας. Οι Αρτινοί δημιουργούν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο "4" και "5" με τους Πάτρα και Μπάλλα, με τον Πάτρα να έχει φυσικά τη δυνατότητα να δώσει πολύτιμα λεπτά και στο "5", και πλέον αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι επόμενες προσθήκες μέχρι το ρόστερ να αποκτήσει την τελική του μορφή.


Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Α.Ε.Δ.Π. Άρτας ανακοινώνει την προσθήκη του Βασίλη Πάτρα στο ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Ο Βασίλης Πάτρας (29 ετών, 2.02 , PF/C) ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα Τρίκαλα, από όπου και κατάγεται. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΓΣΙ, στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και πανηγύρισε 3 ανόδους (από την Α' ΕΣΚΑΒΔΕ ως την Α2), στην Α.Ε. Καβάλας (Α2), στην Ελευθερούπολη (Α2, με συμμετοχή στα Playoffs ανόδου), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του Βίκου Ιωαννίνων στην πορεία πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (National League 1).

Βασίλη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες!




φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-Vikos Φalcons B.C. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου